Hur publicerar jag till newsfeed?

Den agent du vill ha med i newsfeeden måste vara inställd på ”Manuell”. Detta gör du under avancerade inställningar innan du sparar agenten. När detta är klart går du till inboxen och klickar i checkboxarna bredvid de artiklar du vill publicera och sedan klickar du på ”Publicera markerade”. Ställer du istället in agenten på ”Automatisk” kommer alla resultat att publiceras automatiskt till newsfeeden, men du kan plocka bort oönskade träffar genom att klicka i checkboxen bredvid artikeln och sedan klicka på ”Avpublicera markerade”.