Kom igång med NewsMachine

1. Skapa ett konto

Det första steget du måste göra är att skaffa dig ett agentkonto hos NewsMachine. För att göra detta går du in på: www.newsmachine.com > testa & köp och registrerar dig. Du kan du börja med att testa tjänsten kostnadsfritt i två veckor innan du bestämmer dig.

2. Skapa en agent

När du har har ett konto så måste du skapa agenter som letar efter den information som är relevant för dig. Logga in på ditt konto genom att skriva in e-postadress och lösenord. Vid första inloggningen kommer du direkt till skapa agent dialogen. När du har agenter och loggar in igen kommer du automatiskt direkt in i din inbox och kan se de senast genererade träffarna.

3. Invänta rapport

Standardinställningen är att du får en rapport varje dag klockan nio på morgonen till det e-post konto du använde för att registrera dig. Om systemet inte har hittat någon träff så kommer ingen rapport. Du kan även välja att få rapporter på andra tider och få realtids-alert. Då blir du aviserad så fort en ny träff har påträffats med några få minuters fördröjning.