Din agent rapporterar

Vad levereras då till dig som kund och hur levereras det? Det som levereras är en fullständig länk till den plats där originalartikeln finns tillsammans med artikelns rubrik samt ett eller två citat från artikeln.

När NewsMachine hittat något som matchar dina dina agenter finns flera sätt att få denna information levererad till sig:

• Inbox – Logga in till ditt konto hos NewsMachine
  • e-Post – En eller många mottagare, en eller flera rapporter per dag
  • Portal – En lösning för den större organisationen
  • Newsfeed – Träffar integrerat i din webbsajt
  • SMS-Larm – Ett larm “när det händer” visa SMS eller e-Post
  • RSS flöde – En eller flera agenter i ett RSS flöde

e-Post rapporter är den vanligaste leveransformen. Vi erbjuder ett flexibelt och kraftfullt rapportverktyg där man kan ställa in Vem? Vad? När? för alla rapporter. Här kan en administratör lägga upp mottagare och grupper av mottagare i e-postlistor. Mottagarna kan automatiskt få sökresultat sända till sig, till exempel en gång per dag eller en gång i veckan.

Publiceringen av nytt material till Portal och Newsfeed kan antingen skötas automatiskt eller manuellt. Automatiskt innebär att samtliga nyheter som påträffas publiceras automatiskt på önskad webbplats eller intranät. Vid manuell kontroll bestämmer agentens administratör, den som ansvarar för och sköter kontot, vilka artiklar som ska publiceras.